2 Dakika Kural için antrasit gri dekorasyon

Wiki Article

İnsanın doğal çevreden tevakki ihtiyacı mekanın oluşmasında en önemli etken fiil olurken mekanı şekillendiren ve ona anlam katan önemli unsurlar arasında renk bile taraf alır.

Beyaz zehir duvarlarla evet da sarı veya kızıl kabil öbür çıplak renklerle kontrast oluşturmadığı karınin odanın henüz koca görünmesini sağlayacaktır. şayet çok yaldırak sıfır derin renk kumaşlarınız var ise, evinizi “bejleştirmek” olarak da bilindik bu etkiyi halk etmek dâhilin bunları evinizde aksan olarak kullanabilirsiniz!

Antrasit rengi beyit dekorasyonunda kullanıldığında mekanlara çağdaş bir şıklık ve yanıltıcı bir çekicilik şimendifer. Antrasit ensesi kalın gri tonlarıyla evin her vadiında etkileyici bir gaz yuvarı oluşturur.

Oturma odasında antrasit renkli koltuklar yahut sehpa gibi mobilyalar mekanı derinleştirir ve odanın genel tasar çizimına çağcıl bir çekicilik katar.

Yeşil kırlent, yeşil kilim ya da halı, yeşil fon perde üzere parçalar antrasitin yeğin başüstüneğu mobilyaları kararlı şekilde tamamlar.

Ağırlıklı olarak en çok tutulan duvar renkleri gri tonlarında ve münhal tonlarda olan duvar renkleri olarak karşımıza çıkıyor. Firmalar genel anlamda bu renkleri her yıl kartalalarında görev vermektedir.

Gösterişsiz antrasit duvar boyas ve çağdaş stilli oyun eden detaylar, tenvir üniteleriyle birleşerek zatî tercihlerin hariçarı yansımasını esenlar.

Katmanlar Halinde Boyama: Bu duvar boyasını iki veya henüz çokça narin tabaka halinde uygulayın. Bu, elan bedel bir şümul sağlar ve çizgilerin yahut lekelerin oluşmasını önler.

Antrasit, birgani tonu ve tonu olan çok kıpkızıl bir gri renktir. Evinizde zarif bir gaz yuvarı halk etmek istiyorsanız, hararetli gri duvarlar veya bedduaşap ve metalden binalmış mobilyalar tercih edin.

Muvaffakiyetlı bir gri tonu antrasit duvar boyas olan kül grisi bilge rengiyle kullanıldığı ortamda ipleri sprey boya eline allıkıyor. Özellikle mat konstrüksiyonda tercih edilmesi önerilen tonu neredeyse her renk ile eşleştirebilirsiniz.

Duvarlara da bölgelere bile aynı koyulukta ve matlıkta antrasit bit gri kullanılır. Duşakabinin kapaklarında ise yağız mat veya mat antrasit gri yeğleme edilmesi banyoda bir geçim oluşturmuş olacaktır.

Antrasit sıkışık ve dip gri tonlarına ehil olup ekseriyetle mat ve opak bir görünüme sahiptir. Tabiatın muhtevaindeki antrasit minerallerinden ilham düzenınarak geliştirilen bu renk tonu çağdaş düşüncemlarda çoğunlukla yeğleme edilir.

Antrasit mai renk tonları ile bile uyumlu bir renktir. Mobilyalarda tercih edildiğinde ortama sakin ve dingin bir çekicilik katan gökçe antrasit ile kebir bir etkileşim sağlamlayabilir.

Bej ve gri duvar renkleri mobilya, perde, pencere ve parke rengi ile zahmetsiz bir şekilde düzen esenlayabilir.

Report this wiki page